Next in Fashion seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Next in Fashion? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Next in Fashion.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Next in Fashion (Seizoen 2) dateert van 2023.
Next in Fashion Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Next in Fashion? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Next in Fashion seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Next in Fashion Serie Informatie
Next in Fashion is een Reality-serie uit 2020-2023. met onder meer de acteurs Gigi Hadid, Amari Carter en Bao Tranchi .
Alexa Chung en Tan France gaan op zoek naar de beste aanstormende modeontwerper van het moment. Getalenteerde ontwerpers uit de hele wereld strijden om 250.000 dollar en de kans om te worden gekroond tot het volgende grote modetalent. De ontwerpen van de winnende ontwerper zullen tevens verkocht worden bij luxe retailer Net-A-Porter.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.