Een Hollander in Parijs seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Een Hollander in Parijs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Een Hollander in Parijs.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Een Hollander in Parijs (Seizoen 1) dateert van 2018.
Een Hollander in Parijs Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Een Hollander in Parijs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Een Hollander in Parijs seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Een Hollander in Parijs Serie Informatie
Een Hollander in Parijs is een Documentaire-serie uit 2018.
In "Een Hollander in Parijs" onderzoekt Philip Freriks de Parijse periode van zes Nederlandse kunstschilders in de hoofdstad van Frankrijk. De Nederlandse kunstenaars Van Spaendonck, Scheffer, Jongkind, Maris, Schwartze en Van Dongen waren in de 19e eeuw op het juiste moment op de juiste plek, Parijs. Als je in die tijd iets wilde betekenen in de kunst moest je echt in Parijs zijn. Ze kwamen daar aan met een aanbevelingsbrief en begonnen aan het avontuur. Philip woont zelf in Parijs en bekijkt de stad nu eens door de ogen van een kunstenaar in de 19e eeuw.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.