• 9.384.794 stemmen

Storage Wars

Storage Wars seizoen 17?

Zal er een seizoen 17 beschikbaar komen voor de tv-serie Storage Wars? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Storage Wars.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Storage Wars (Seizoen 16) dateert van 2025.

Storage Wars Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 17) van Storage Wars? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Storage Wars seizoen 17 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Storage Wars Serie Informatie

Storage Wars is een Reality-serie uit 2010-2025. met onder meer de acteurs Dan Dotson, Brandi Passante en Laura Dotson .

Wanneer de huur van een bepaalde opslagruimte niet op tijd betaald wordt, mag de inhoud van deze locker middels een veiling verkocht worden. In Storage Wars worden een aantal mensen gevolgd die gedreven zijn in het opkopen van dergelijke lockers. Het doel van deze mensen is om uiteindelijk winst te maken door het doorverkopen van deze spullen. Het gaat er niet altijd even netjes aan toe tijdens de veilingen en de emoties kunnen hoog oplopen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,59 met in totaal 89 stemmen. De serie heeft momenteel 16 seizoenen.