9-1-1: Lone Star seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie 9-1-1: Lone Star? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 9-1-1: Lone Star.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 9-1-1: Lone Star (Seizoen 5) dateert van 2024.
9-1-1: Lone Star Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van 9-1-1: Lone Star? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 9-1-1: Lone Star seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
9-1-1: Lone Star Serie Informatie
9-1-1: Lone Star is een Drama-serie uit 2020-2025. Geregisseerd door Bradley Buecker met onder meer de acteurs Rob Lowe, Liv Tyler en Ronen Rubinstein .
Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001. Aangezien hij bekend is met het proces van wederopbouw besluit hij samen met zijn zoon naar Austin te verhuizen om een brandweerkazerne te helpen herbouwen. Daarnaast moet hij proberen een evenwicht te vinden tussen het redden van degenen die het meest kwetsbaar zijn en het oplossen van de problemen in zijn eigen leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 43 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.