Tabatha's Salon Takeover seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Tabatha's Salon Takeover ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tabatha's Salon Takeover .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tabatha's Salon Takeover (Seizoen 5) dateert van 2013.
Tabatha's Salon Takeover Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Tabatha's Salon Takeover ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tabatha's Salon Takeover seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tabatha's Salon Takeover Serie Informatie
Tabatha's Salon Takeover is een Reality-serie uit 2008-2013.
Elke aflevering begint met Tabatha die de eigenaar(s) van het bedrijf dat ze gaat helpen ontmoet, de huidige toestand van het bedrijf bekijkt en discussieert aan de hand van beelden die eerder die dag in het bedrijf zijn gemaakt. Nadien vraagt Tabatha de sleutels van het bedrijf en de overname gaat van start. Na ongeveer 6 weken komt Tabatha terug om te zien of en hoe het bedrijf is veranderd. In maart 2011 werd aangekondigd dat de serie zou worden omgedoopt tot 'Tabatha Takes Over' omdat ze toen niet enkel meer kapsalons overnam, maar ook nog diverse andere kleine bedrijven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,65 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.