Prisoner seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Prisoner? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Prisoner.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Prisoner (Seizoen 8) dateert van 1986.
Prisoner Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Prisoner? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prisoner seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Prisoner Serie Informatie
Prisoner is een Drama / Misdaad-serie uit 1979-1986. Geregisseerd door Coral Drouyn met onder meer de acteurs Gerda Nicolson, Maggie Kirkpatrick en Sheila Florance .
Prisoner speelt zich af in het Wenthworth Detention Centre, een vrouwengevangenis in Australië, waar de gevangenen vast zitten wegens allerlei verschillende misdrijven. We volgen hoe de vrouwen in de gevangenis beland zijn, hun leven in de gevangenis en hoe hun leven verder gaat nadat ze vrij komen. Daarnaast volgen we ook het personeel: hun werk in de gevangenis en hun persoonlijke relaties.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.