Baegabondeu seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Baegabondeu? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Baegabondeu.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Baegabondeu (Seizoen 1) dateert van 2019.
Baegabondeu Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Baegabondeu? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Baegabondeu seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Baegabondeu Serie Informatie
Baegabondeu is een Actie / Thriller-serie uit 2019. Geregisseerd door Yoo In-sik met onder meer de acteurs Lee Seung-gi, Bae Suzy en Shin Sung-rok .
Cha Dal-Geon is een stuntman die ervan droomt een wereldberoemde acteur te worden. Zijn neef neemt een vlucht van Incheon naar Marokko voor een taekwondo-tentoonstelling, maar de vlucht stort neer en alle 200 passagiers komen om. In Marokko ziet Cha Dal-Geon in het openbaar iemand die een passagier was op de fatale vlucht. Hij raakt ervan overtuigd dat iemand of een groep de vlucht van zijn neef heeft gesaboteerd. Go Hae-Ri, een NIS-agent die momenteel undercover bij de Koreaanse ambassade in Marokko werkt, heeft de taak om de nabestaanden te helpen. Cha Dal-Geon wendt zich tot Go Hae-Ri voor hulp. Al snel ontdekken ze een sinistere samenzwering.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,20 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.