• 9.384.413 stemmen

F Is for Family

F Is for Family seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie F Is for Family? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van F Is for Family.

Het laatste bij ons bekende seizoen van F Is for Family (Seizoen 5) dateert van 2021.

F Is for Family Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van F Is for Family? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over F Is for Family seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

F Is for Family Serie Informatie

F Is for Family is een Animatie / Komedie-serie uit 2015-2021. met onder meer de acteurs Bill Burr, Laura Dern en Justin Long .

De Murphy familie neemt ons mee terug naar de jaren 70 toen kinderen nog vrij opgevoed werden, het bier rijkelijk stroomde, de man heer en meester was over de tv, je je kind een klap kon verkopen, binnen mocht roken en een pistool mee mocht nemen naar een vliegveld. Frank Murphy droomde er altijd van piloot te worden maar werkt nu als bagage-afhandelaar op een vliegveld en voedt samen met zijn vrouw drie kinderen op. Iets wat niet meevalt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,43 met in totaal 134 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.