• 9.384.601 stemmen

Ninguém Tá Olhando

Ninguém Tá Olhando seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ninguém Tá Olhando? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ninguém Tá Olhando.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ninguém Tá Olhando (Seizoen 1) dateert van 2019.

Ninguém Tá Olhando Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ninguém Tá Olhando? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ninguém Tá Olhando seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ninguém Tá Olhando Serie Informatie

Ninguém Tá Olhando is een Komedie-serie uit 2019. Geregisseerd door Daniel Rezende met onder meer de acteurs Júlia Rabello, Victor Lamoglia en Danilo de Moura .

We volgen Uli, een beschermengel die zich afvraagt wat voor nut het heeft wat hij doet in het 5511e district. Hij krijgt elke dag een naam door van iemand die hij die dag moet beschermen. Hij komt onder toezicht van veteranen Greta en Chun en onder de waakzame ogen van inspecteur Fred. Hij moet zich aan de regels houden van het Angelus-systeem en als hij niet gehoorzaamt krijgt hij straf. Maar wanneer hij zich niet aan de regels houdt en de feministische en vooruitstrevende Miriam benadert, gebeurt er helemaal niets. Is er echt geen straf voor het niet naleven van regels?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 5,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.