Pixar in Real Life seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Pixar in Real Life? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Pixar in Real Life.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Pixar in Real Life (Seizoen 1) dateert van 2019.
Pixar in Real Life Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Pixar in Real Life? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Pixar in Real Life seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Pixar in Real Life Serie Informatie
Pixar in Real Life is een Komedie / Familie-serie uit 2019-2020.
Live-actie trickshow, waarbij individuen in werkelijkheid worden geconfronteerd met personages of scènes uit verschillende Pixar-films. Aan bod komen onder andere een kind dat razendsnel rent, zoals Dash Parr; Hank de octopus die een kinderwagen manoeuvreert zoals in Finding Dory; de CDA-agenten van Monsters Inc. in hazmat-pakken; een gevoelenscontroller van Inside Out; afvalverzamelrobot Wall-E en Russell, de enthousiaste Junior Wilderness Explorer uit de film Up.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.