Queer Eye: We're in Japan seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Queer Eye: We're in Japan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Queer Eye: We're in Japan.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Queer Eye: We're in Japan (Seizoen 1) dateert van 2019.
Queer Eye: We're in Japan Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Queer Eye: We're in Japan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Queer Eye: We're in Japan seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Queer Eye: We're in Japan Serie Informatie
Queer Eye: We're in Japan is een Reality-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Karamo Brown, Jonathan van Ness en Bobby Berk .
De Fab Five gaan naar Tokio om plezier te brengen, de cultuur beter te leren kennen en vier Japanse mannen en vrouwen het vertrouwen te geven om zichzelf te zijn. Ook vliegen weer de nodige adviezen over de toonbank op het gebied van mode, eten en design. De boel zal weer flink op stelten worden gezet. De Fab Five: op naar Tokio.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.