• 9.385.436 stemmen

Dollface

Dollface seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dollface? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dollface.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dollface (Seizoen 2) dateert van 2022.

Dollface Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dollface? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dollface seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dollface Serie Informatie

Dollface is een Komedie-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Alethea Jones met onder meer de acteurs Kat Dennings, Brenda Song en Shay Mitchell .

Jules is onlangs gedumpt door haar vriendje. Hoe hartverscheurend het ook is, het doet haar beseffen dat ze onderweg veel van haar vriendinnen heeft verloren. Met de bedoeling dit op te lossen, probeert Jules opnieuw contact met hen te maken. Terwijl sommigen haar snel vergeven, zijn andere minder vergevingsgezind. Ze moet erachter komen hoe ze hun vertrouwen weer kan terugwinnen. Ze moet ook opnieuw leren omgaan met groepen vrouwen, wat een enorme taak lijkt vanwege de hindernissen die door haar eigen verbeelding zijn gecreëerd.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.