Rhythm + Flow seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Rhythm + Flow? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rhythm + Flow.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rhythm + Flow (Seizoen 2) dateert van 2024.
Rhythm + Flow Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Rhythm + Flow? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rhythm + Flow seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rhythm + Flow Serie Informatie
Rhythm + Flow is een Muziek / Reality-serie uit 2019-2024. met onder meer de acteurs DJ Khaled, Latto en Ludacris .
Rhythm + Flow is een talentenjacht waar Cardi B, T.I. en Chance the Rapper de juryleden van zijn. Het laat een echte en vooral ongecensureerde strijd zien tussen nieuw muzikaal talent uit New York City, Los Angeles, Chicago en Atlanta. Naast de juryleden zijn er ook andere beroemde artiesten bij betrokken. DJ Khaled, Quavo, Miguel, Snoop Dogg, Anderson .Paak, Ty Dolla $gn, Fat Joe en de doodgeschoten rapper Nipsey Hussle zijn een paar van de grotere namen die meedoen. Wie zal zich een weg banen naar de top voor een kans in de rapwereld?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.