Brigada Costa del Sol seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Brigada Costa del Sol? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Brigada Costa del Sol.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Brigada Costa del Sol (Seizoen 1) dateert van 2019.
Brigada Costa del Sol Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Brigada Costa del Sol? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Brigada Costa del Sol seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Brigada Costa del Sol Serie Informatie
Brigada Costa del Sol is een Drama / Actie-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Álvaro Cervantes, Hugo Silva en Sara Sálamo .
1977. Torremolinos, Spanje. In een land dat zijn deuren opent voor de wereld na de dood van generaal Franco in 1975, ontmoeten vier politierechercheurs elkaar aan de Costa del Sol om de recente drugshandel te bestrijden die in de regio actief is. Ze zijn Bruno, een oudgediende agent die recent vader is geworden; Leo, een zoon van een gepensioneerde generaal uit de dagen van de dictatuur, die zijn eigen weg probeert te vinden buiten de familiale erfenis; Terrón, een jonge man uit een arm gezin die de straten waar hij opgroeide wil schoonmaken; en Martín, een strateeg en een doordachte rechercheur die meer geïnteresseerd is om de oorsprong van de grote drugshandelaren te ontmantelen. De spectaculaire resultaten van het viertal brengen echter ook risico's met zich mee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,58 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.