• 9.386.226 stemmen

Criminal: France

Criminal: France seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Criminal: France? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Criminal: France.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Criminal: France (Seizoen 1) dateert van 2019.

Criminal: France Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Criminal: France? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Criminal: France seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Criminal: France Serie Informatie

Criminal: France is een Misdaad / Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Frédéric Mermoud met onder meer de acteurs Margot Bancilhon, Anne Azoulay en Mhamed Arezki .

Criminal: France is een kat-en-muis-drama, dat zich richt op het intense mentale conflict tussen rechercheurs en verdachten. Binnen de muren van een verhoorkamer in Parijs ondervragen rechercheurs drie verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Geheimen worden opgerakeld en hele strafzaken ontrafelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,29 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.