• 9.421.936 stemmen

Undone

Undone seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Undone? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Undone.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Undone (Seizoen 2) dateert van 2022.

Undone Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Undone? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Undone seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Undone Serie Informatie

Undone is een Animatie / Drama-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Hisko Hulsing met onder meer de acteurs Rosa Salazar, Angelique Cabral en Constance Marie .

Alma, een 28-jarige vrouw uit San Antonio, Texas, raakt betrokken bij een auto-ongeluk waarbij ze bijna om het leven komt. Na dit ongeluk ontdekt ze dat ze heel speciale gaven heeft gekregen: ze kan namelijk door de tijd reizen. Alma ontwikkelt haar nieuwe gaven steeds verder, maar moet deze proberen te beheersen om zodoende de waarheid achter de dood van haar vader te achterhalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,91 met in totaal 48 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.