• 9.384.378 stemmen

TWIN

TWIN seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie TWIN? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van TWIN.

Het laatste bij ons bekende seizoen van TWIN (Seizoen 1) dateert van 2019.

TWIN Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van TWIN? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over TWIN seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

TWIN Serie Informatie

TWIN is een Drama / Thriller-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Mathilde Holtedahl Cuhra, Gunnar Eiriksson en Sigrid Erdal .

Erik en Adam zijn identieke tweelingbroers die een heel ander leven leiden. Erik is een arme, zwervende surfer. Adam een succesvolle familie- en zakenman. Wanneer Erik voor het eerst in 15 jaar zijn broer opzoekt, ontstaat er een ruzie met Ingrid, de vrouw van Erik, die hem per ongeluk vermoord. Om te voorkomen dat ze worden gearresteerd voor moord en om de familie van zijn broer te redden, neemt Erik de identiteit van Adam over. Het blijkt al snel dat de grootste uitdaging niet is om niet gepakt te worden - maar je voor te doen als iemand die je niet bent.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.