• 9.384.777 stemmen

Bear Grylls: Escape from Hell

Bear Grylls: Escape from Hell seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bear Grylls: Escape from Hell? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bear Grylls: Escape from Hell.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bear Grylls: Escape from Hell (Seizoen 1) dateert van 2013.

Bear Grylls: Escape from Hell Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bear Grylls: Escape from Hell? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bear Grylls: Escape from Hell seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bear Grylls: Escape from Hell Serie Informatie

Bear Grylls: Escape from Hell is een Reality-serie uit 2013. Geregisseerd door Gareth Johnson met onder meer de acteurs en Bear Grylls .

De wereldberoemde avonturier en overlevingsdeskundige, Bear Grylls, onthult de waargebeurde levensverhalen van gewone mensen die gevangen zitten in buitengewone overlevingssituaties. Van aanvallen door overvallers tot lawines, verdwaald raken in woeste zandstormen tot geconfronteerd worden met echte beren. Bear zal hun belangrijkste momenten en ervaringen tot leven brengen, de beproevingen en verschrikkelijke realiteit waarmee ze werden geconfronteerd en hoe elk van hen zich bevond in een echte strijd op leven en dood.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.