• 9.385.390 stemmen

Bear Grylls: Mission Survive

Bear Grylls: Mission Survive seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Bear Grylls: Mission Survive? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bear Grylls: Mission Survive.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bear Grylls: Mission Survive (Seizoen 2) dateert van 2016.

Bear Grylls: Mission Survive Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Bear Grylls: Mission Survive? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bear Grylls: Mission Survive seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bear Grylls: Mission Survive Serie Informatie

Bear Grylls: Mission Survive is een Avontuur / Reality-serie uit 2015-2016. met onder meer de acteurs en Bear Grylls .

Acht beroemdheden beginnen aan een 12-daagse expeditie in het regenwoud van Costa Rica, waar ze moeten leren navigeren door moeilijk terrein, schuilplaatsen bouwen, vuur maken en het voedsel eten dat de natuur biedt. Van het abseilen van woeste watervallen tot het oversteken van gevaarlijke stroomversnellingen, de sterren staan voor een reeks uitdagingen en Bear zelf elimineert er elke week een en laat er drie achter in de finale.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.