10 om te Zien seizoen 19?
Zal er een seizoen 19 beschikbaar komen voor de tv-serie 10 om te Zien? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van 10 om te Zien.
Het laatste bij ons bekende seizoen van 10 om te Zien (Seizoen 18) dateert van 2006.
10 om te Zien Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 19) van 10 om te Zien? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 10 om te Zien seizoen 19 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
10 om te Zien Serie Informatie
10 om te Zien is een Muziek-serie uit 2006.
'10 om te zien' is een wekelijks muziekprogramma dat gebaseerd is op een hitlijst van Nederlandstalige plaatjes. Deze hitlijst is samengesteld door de verkoop van tien platenwinkels, verspreid over heel Vlaanderen. Artiesten die met hun liedje in de top 10 staan, brengen hun nummer in het programma. In het begin traden vooral Vlaamse artiesten die in het Nederlands zongen op. Later kwamen er soms buitenlandse sterren langs. Gaandeweg werd er per aflevering minstens één buitenlandse gast uitgenodigd.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 18 seizoenen.