Captain Nice seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Captain Nice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Captain Nice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Captain Nice (Seizoen 1) dateert van 1967.
Captain Nice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Captain Nice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Captain Nice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Captain Nice Serie Informatie
Captain Nice is een Komedie-serie uit 1967. Geregisseerd door Gary Nelson met onder meer de acteurs William Daniels, Alice Ghostley en Ann Prentiss .
Carter Nash is een scheikundige die werkt voor de politie. Hij vindt een vloeistof uit die hem in Captain Nice kan veranderen, een vreemd soort superheld: hij is erg verlegen en wordt gedomineerd door zijn moeder. Ondanks zijn hoogtevrees vliegt hij rond in zijn gescheurde maillots, vechtend tegen de slechteriken omdat zijn moeder hem vertelde dat te doen.