• 9.384.824 stemmen

Meer dan Goud

Meer dan Goud seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Meer dan Goud? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Meer dan Goud.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Meer dan Goud (Seizoen 2) dateert van 2021.

Meer dan Goud Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Meer dan Goud? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Meer dan Goud seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Meer dan Goud Serie Informatie

Meer dan Goud is een Reality-serie uit 2019-2021.

In Meer dan Goud leven zes oud-topsporters een week lang onder één dak. Jarenlang hebben Leontien van Moorsel, Erben Wennemars, Bas van de Goor, Hans van Breukelen, Kim Lammers en Elis Ligtlee alles op het spel gezet om de beste te worden én te blijven. Samen maken ze de balans op: wat hebben de medaille(s) en de topsport hen opgeleverd, gekost en geleerd? En wat bleek uiteindelijk meer waard dan goud? Een intiem en authentiek beeld van de mens achter de sporter, in de bijzondere setting van kasteel Rechteren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,61 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.