Wild Bill seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Wild Bill? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Wild Bill.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Wild Bill (Seizoen 1) dateert van 2019.
Wild Bill Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Wild Bill? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wild Bill seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Wild Bill Serie Informatie
Wild Bill is een Misdaad / Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Annie Griffin met onder meer de acteurs Rob Lowe, Rachael Stirling en Aloreia Spencer .
Wanneer de succesvolle Amerikaanse politiecommissaris Bill Hixon met zijn 14-jaar oude dochter Kelsey in Boston in Lincolnshire arriveert, hoopt Bill hun tumultueuze verleden achter zich te kunnen laten en een nieuwe toekomst te kunnen opbouwen. De onbekende en afstandelijke gemeenschap zorgt ervoor dat Bill alles over zichzelf in twijfel begint te trekken en hij begint zich af te vragen of Boston hem nodig heeft of andersom.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.