Stumptown seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stumptown? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Stumptown.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Stumptown (Seizoen 1) dateert van 2019.
Stumptown Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stumptown? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stumptown seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Stumptown Serie Informatie
Stumptown is een Drama-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Marc Buckland met onder meer de acteurs Cobie Smulders, Jake Johnson en Michael Ealy .
Dex Parios is een scherpzinnige legerveteraan met een ingewikkeld liefdesleven, gokschulden en een broer om voor te zorgen. Haar vaardigheden maken haar tot een geweldige privédetective in Portland, Oregon. Met haar gecompliceerde persoonlijke verleden en alleen zichzelf om op te vertrouwen, lost ze andermans problemen op waarbij ze haar eigen problemen uit het oog verliest.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,14 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.