In de Voetsporen van Dr. Pol seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie In de Voetsporen van Dr. Pol? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van In de Voetsporen van Dr. Pol.
Het laatste bij ons bekende seizoen van In de Voetsporen van Dr. Pol (Seizoen 1) dateert van 2019.
In de Voetsporen van Dr. Pol Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van In de Voetsporen van Dr. Pol? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over In de Voetsporen van Dr. Pol seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
In de Voetsporen van Dr. Pol Serie Informatie
In de Voetsporen van Dr. Pol is een Reality-serie uit 2019.
Nicolette Kluijver gaat samen met de wereldberoemde dierenarts Dr. Pol op zoek naar een nieuwe Nederlandse collega. De van oorsprong Drentse dierenarts heeft een dierenartsenpraktijk in de afgelegen stad Weidman in Michigan, Amerika. Zijn team heeft dringend hulp nodig bij het verlenen van zorg aan meer dan 18.000 dieren in een zeer uitgestrekt gebied. De inmiddels 76-jarige Pol test drie Nederlandse dierenartsen op hun kennis en vaardigheden van zowel huisdieren als groot vee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.