Townies seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Townies? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Townies.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Townies (Seizoen 1) dateert van 1996.
Townies Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Townies? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Townies seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Townies Serie Informatie
Townies is een Komedie-serie uit 1996. Geregisseerd door Pamela Fryman met onder meer de acteurs Lauren Graham, Jenna Elfman en Molly Ringwald .
De vriendinnen Carrie, Shannon en Denise groeien samen op in een vissersplaats aan de oostkust van de Verenigde staten. Ze zijn halverwege de twintig en werken alle drie als serveersters, maar eigenlijk wensen ze dat ze meer in hun leven hebben dan dat. Elk van de dames heeft haar eigen unieke persoonlijkheid. Carrie is de bemiddelaar van de groep wiens beste vriend Curt haar graag voor zichzelf wil. Shannon is de meest gekke van de groep, en Denise is pasgetrouwd en licht neurotisch. Samen vinden ze hun weg in het leven, omdat ze weten dat wat er ook gebeurd, ze altijd elkaar hebben om op terug te vallen.