Batwoman seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Batwoman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Batwoman.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Batwoman (Seizoen 3) dateert van 2021.
Batwoman Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Batwoman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Batwoman seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Batwoman Serie Informatie
Batwoman is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Holly Dale met onder meer de acteurs Ruby Rose, Camrus Johnson en Javicia Leslie .
Kate Kane is gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair haar directheid. Ze stijgt op in de straten van Gotham als Batwoman, een lesbische en goed getrainde straatjager die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad uit te wissen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Kate haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het Gotham-symbool van hoop te zijn, kan omhelzen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,37 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.