• 9.369.485 stemmen

Ontwikkeld door: Kjersti Steinsbø en Ole Endresen

Met onder meer: Odd-Magnus Williamson, Ellen Dorrit Petersen en Line Verndal

Oorspronkelijke taal: Noors

Release datum: donderdag 22 september 2016

Eerst uitgezonden op: TV3 (Noorwegen)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Aber Bergen

Erik en Elea zijn een sluw en vasthoudend advocatenkoppel in Noorwegen. Ze kunnen niet met en niet zonder elkaar. De scherpe, knappe en succesvolle Erik Aber kent iedereen en iedereen kent hem. Elea Bergen, die haar krachtige karakter achter een zachtaardig uiterlijk verbergt, is de liefde van zijn leven – totdat ze hem de deur wijst. Hun team en het bedrijf dat ze samen hebben opgebouwd raken verstrikt in een gevecht tussen twee personen die denken dat ze niet meer van elkaar houden. Nu moeten Erik en Elea niet alleen een aantal morele, politieke en wettelijke dilemma’s oplossen, maar ook privé en werk leren scheiden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Aber Bergen

avatar van Boenga

Boenga

zondag 9 augustus 2020
Aber Bergen seizoen 1 Eerste aflevering gezien, en voorlopig ben ik hier zeker niet enthousiast over. Probleem: de twee hoofdpersonages komen onsympathiek en pretentieus over. Dat maakt het klassieke 'zich inleven' en 'meegaan in' alvast heel moeilijk.