McClain's Law seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie McClain's Law? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van McClain's Law.
Het laatste bij ons bekende seizoen van McClain's Law (Seizoen 1) dateert van 1981.
McClain's Law Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van McClain's Law? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over McClain's Law seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
McClain's Law Serie Informatie
McClain's Law is een Misdaad / Drama-serie uit 1981-1982. Geregisseerd door Corey Allen met onder meer de acteurs James Arness, George DiCenzo en Carl Franklin .
Jim McClain, een voormalig agent die nadat hij gewond was geraakt noodgedwongen met pensioen was gegaan, heeft de afgelopen vijftien jaar op een vissersboot gewerkt. Op een dag verkopen hij en zijn partner hun boot, maar wanneer zijn partner de cheque geïnt heeft wordt hij beroofd en vermoord. McClain vindt dat de politie niet genoeg doet en hij zorgt ervoor dat hij weer in dienst kan treden. Nadat hij de moordenaar van zijn partner heeft opgepakt blijft hij in dienst, zeer tegen de zin van zijn baas, aangezien deze McClains werkwijze niet bepaald kan waarderen.