• 9.385.135 stemmen

Mystery Girls

Mystery Girls seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mystery Girls? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mystery Girls.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mystery Girls (Seizoen 1) dateert van 2014.

Mystery Girls Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mystery Girls? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mystery Girls seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mystery Girls Serie Informatie

Mystery Girls is een Komedie-serie uit 2014. Geregisseerd door Bob Koherr met onder meer de acteurs Jennie Garth, Tori Spelling en Miguel Pinzon .

Twee voormalige detective-tv-showsterren worden door een realistisch mysterie weer bij elkaar gebracht. Charlie Contour is een huisvrouw en moeder in de buitenwijken, terwijl Holly Hamilton verlangt naar haar gloriedagen in de jaren 90 toen ze op televisie was. Beide levens worden verstoord wanneer Nick, een getuige van een misdaad en een Mystery Girls-fanaat, alleen met het beruchte duo wil spreken. De voormalige vriendinnen moeten zich herenigen en hun vaardigheden op het gebied van tv-misdaad op de proef stellen.