• 9.384.615 stemmen

FlashForward

FlashForward seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie FlashForward? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van FlashForward.

Het laatste bij ons bekende seizoen van FlashForward (Seizoen 1) dateert van 2009.

FlashForward Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van FlashForward? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over FlashForward seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

FlashForward Serie Informatie

FlashForward is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2009-2010. Geregisseerd door Bobby Roth met onder meer de acteurs Joseph Fiennes, John Cho en Courtney B. Vance .

Een mysterieuze gebeurtenis veroorzaakt dat bijna iedereen op de planeet tegelijkertijd het bewustzijn verliest gedurende 137 seconden. Gedurende deze black-out zien de mensen wat er gaat gebeuren in zijn of haar leven op 29 april 2010, wat neerkomt op een half jaar in de toekomst. Deze gebeurtenis wordt de wereldwijde Flashforward genoemd. Een team van FBI-agenten uit Los Angeles begint, onder leiding van Stanford Wedeck, een onderzoek om te bepalen wat er is gebeurd, waarom, en of het weer zal gebeuren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,41 met in totaal 28 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.