• 9.385.459 stemmen

Légendaires, Les

Les Légendaires seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Les Légendaires? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Les Légendaires.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Les Légendaires (Seizoen 1) dateert van 2017.

Les Légendaires Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Les Légendaires? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Les Légendaires seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Les Légendaires Serie Informatie

Les Légendaires is een Animatie / Avontuur-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Prakash Topsy

'De Legendariërs' zijn met z'n vijven en vertegenwoordigen de vergeten echte waarden: edelmoedigheid, intelligentie, dapperheid, enzovoort. Zijn het volwassenen? Nee, ze waren volwassen, maar hun laatste gevecht tegen de kwade krachten liep slecht af. Alle volwassenen werden weer kind! Kunnen de Legendariërs deze fout ooit weer goedmaken?