Jacobus en Corneel seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Jacobus en Corneel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jacobus en Corneel.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jacobus en Corneel (Seizoen 3) dateert van 1983.
Jacobus en Corneel Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Jacobus en Corneel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jacobus en Corneel seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jacobus en Corneel Serie Informatie
Jacobus en Corneel is een Familie-serie uit 1982-1983.
Jacobus en Corneel zijn twee klusjesmannen en manusjes-van-alles. Jacobus is de lange, Corneel de korte. Ze verschijnen meestal identiek gekleed in een blauwe salopette en bleek hemd. Ze rijden rond op een oranje tandem met een aanhangwagentje eraan waar ze gereedschap in vervoeren. De twee boezemvrienden wonen samen in hetzelfde huis, maar hadden alles netjes verdeeld. Samen beleven ze vele avonturen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.