• 9.377.473 stemmen

Drie Recht, Één Averecht

Drie Recht, Één Averecht seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Drie Recht, Één Averecht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Drie Recht, Één Averecht.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Drie Recht, Één Averecht (Seizoen 1) dateert van 1988.

Drie Recht, Één Averecht Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Drie Recht, Één Averecht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Drie Recht, Één Averecht seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Drie Recht, Één Averecht Serie Informatie

Drie Recht, Één Averecht is een Komedie-serie uit 1988.

Bertus de Vries, een wat onbetrouwbare zakenman, is de eigenaar van een groot gebouw in de stad waarin hij een sportschool opent. Alle cursussen laat hij verzorgen door oud gymlerares Wendy Keizer, terwijl hij zelf wat andere dingetjes doet om geld bij te verdienen. De bovenverdieping verhuurt hij aan drie net afgestudeerde avocaten: Laurens Jan Bolsenbroek, Lex Tiggelaar en Gon de Swaan. De advocaten en Bertus hebben vaak meningsverschillen, omdat ze iets anders denken over wat wel en niet mag.