• 9.383.885 stemmen

Riget

Riget seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Riget? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Riget.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Riget (Seizoen 3) dateert van 2022.

Riget Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Riget? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Riget seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Riget Serie Informatie

Riget is een Drama / Komedie-serie uit 1994-2022. Geregisseerd door Lars von Trier met onder meer de acteurs Bodil Jørgensen, Birgitte Raaberg en Birgitte Raaberg .

Riget is het meest technologisch geavanceerde ziekenhuis van Denemarken, een triomf der moderne wetenschap. Door een reeks mysterieuze gebeurtenissen verliezen de werknemers echter langzamerhand hun vast vertrouwen in rationele verklaringen. Zo worden er allerlei stemmen gehoord en groeit de foetus van één van de artsen veel sneller dan zou moeten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,63 met in totaal 77 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.