Christy seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Christy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Christy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Christy (Seizoen 2) dateert van 1994.
Christy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Christy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Christy seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Christy Serie Informatie
Christy is een Drama / Familie-serie uit 1994-1995. Geregisseerd door Michael Lange met onder meer de acteurs Kellie Martin, Stewart Finlay-McLennan en Tyne Daly .
Op haar negentiende verlaat Christy Huddleston haar ouderlijk huis om zich als onderwijzeres in de Great Smoky Mountains te vestigen. In dit afgelegen gebied maakt zij kennis met de woeste bewoners van het hooggebergte en hun vurige trots, schrijnende armoede, duister bijgeloof, maar ook een innig verlangen naar schoonheid en waarheid.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.