What/If seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie What/If? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van What/If.
Het laatste bij ons bekende seizoen van What/If (Seizoen 1) dateert van 2019.
What/If Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van What/If? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over What/If seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
What/If Serie Informatie
What/If is een Drama / Thriller-serie uit 2019. Geregisseerd door Phillip Noyce met onder meer de acteurs Renée Zellweger, Jane Levy en Blake Jenner .
What/If onderzoekt de gevolgen van wat er gebeurt als aanvaardbare mensen onaanvaardbare dingen beginnen te doen. Anne is een sluwe, gevatte durfkapitalist wiens succes en zorgvuldig beheerde publieke persona het resultaat zijn van een verzengende toewijding aan haar post-feministische doctrine. Anne doet een lucratief maar dubieuze aanbod aan een paar jonge echtparen uit San Francisco, die net getrouwd zijn maar er financieel slecht bijzitten. Wat als ze een aanbod krijgen dat te bijzonder is om te weigeren? Wat zou je riskeren voor een kans om alles te hebben?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,94 met in totaal 24 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.