How It Works seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie How It Works? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van How It Works.
Het laatste bij ons bekende seizoen van How It Works (Seizoen 1) dateert van 2012.
How It Works Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van How It Works? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over How It Works seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
How It Works Serie Informatie
How It Works is een Documentaire-serie uit 2012. met onder meer de acteurs en Mark Miodownik .
Van het stenen tijdperk tot het huidige digitale tijdperk is materiaal bepalend geweest voor de ontwikkeling van onze beschaving. Het kunnen bewerken van materialen heeft de mens de mogelijkheid geboden de wereld om zich heen te transformeren. In deze driedelige BBC-serie duikt expert Mark Miodownik diep in de verborgen wereld van het materiaal, onderzoekt hij de geschiedenis en onthult hij de veelal onbekende wereld om ons heen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.