• 9.384.766 stemmen

Alta Mar

Alta Mar seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Alta Mar? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Alta Mar.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Alta Mar (Seizoen 3) dateert van 2020.

Alta Mar Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Alta Mar? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alta Mar seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Alta Mar Serie Informatie

Alta Mar is een Drama / Mystery-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Carlos Sedes met onder meer de acteurs Begoña Vargas, Eloy Azorín en Chiqui Fernández .

Een grandioos trans-Atlantisch schip boordevol passagiers is op weg van Europa naar Zuid-Amerika op zoek naar een betere toekomst. Aan boord zijn de twee zussen Carolina en Eva, die even verschillend als onafscheidelijk zijn, en een knappe officier, Nicolás Sala, die het lot op de verkeerde plaats heeft gezet. Er dient een mysterie te worden opgelost: de moord op een passagier wiens naam niet op de passagierslijst staat en die niemand zich herinnert. Liefde, intriges en vele leugens ... in een schip dat een verhaal verbergt in elk van zijn hutten en een duister geheim diep van binnen. Er is maar één ding duidelijk: de moordenaar kan het schip niet verlaten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,15 met in totaal 37 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.