• 9.384.027 stemmen

Mortal Kombat: Conquest

Mortal Kombat: Conquest seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mortal Kombat: Conquest? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mortal Kombat: Conquest.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mortal Kombat: Conquest (Seizoen 1) dateert van 1998.

Mortal Kombat: Conquest Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mortal Kombat: Conquest? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mortal Kombat: Conquest seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mortal Kombat: Conquest Serie Informatie

Mortal Kombat: Conquest is een Actie / Avontuur-serie uit 1998-1999. Geregisseerd door Reza Badiyi met onder meer de acteurs Paolo Montalbán, Daniel Bernhardt en Kristanna Loken .

In ieder van ons brandt een ziel van een krijger. Elke generatie worden er een paar verstotelingen gekozen om het te bewijzen. Eeuwen geleden, in een tijd van duisternis en woede, trof dat lot drie vreemdelingen. Een monnik, Kung Lao, een verbannen bewaker, Siro, en een dief, Taja, die ons aardse rijk moeten verdedigen tegen de krachten van de buitenwereld in een toernooi genaamd Mortal Kombat.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,86 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.