Comedytrain Presenteert seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Comedytrain Presenteert? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Comedytrain Presenteert.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Comedytrain Presenteert (Seizoen 3) dateert van 2010.
Comedytrain Presenteert Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Comedytrain Presenteert? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Comedytrain Presenteert seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Comedytrain Presenteert Serie Informatie
Comedytrain Presenteert is een Komedie-serie uit 2007-2010.
Een reeks stand-upcomedians doet een show van een half uur in de Amsterdamse café Toomler. Per aflevering komt één komiek aan de beurt om het publiek aan het lachen te krijgen. De onderwerpen die ze behandelen kunnen enorm verschillen. Zo heeft Daniël Arends het vaak over persoonlijke sores en neemt hij zijn Indonesische achtergrond vaak mee, maar een Micha Wertheim zoekt vaak het absurde en onverwachte op.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,25 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.