Street Food: Asia seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Street Food: Asia? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Street Food: Asia.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Street Food: Asia (Seizoen 1) dateert van 2019.
Street Food: Asia Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Street Food: Asia? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Street Food: Asia seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Street Food: Asia Serie Informatie
Street Food: Asia is een Documentaire-serie uit 2019.
Street Food onderzoekt de wereldkeuken en de chef-koks achter verbazingwekkende gerechten en eetgewoontes. Seizoen 1 brengt negen Aziatische landen waar straatvoedsel niet alleen ongelooflijk populair is, maar ook als een van de beste ter wereld wordt beschouwd. Hoewel het een etalage voor het eten is, komt de serie ook dichtbij en persoonlijk met de verkopers, inclusief de Jay Fai van Bangkok - die een Michelin-ster verdiende voor haar innovatieve kijk op Thaise straatvoedselgerechten zoals dronken noedels, krabomelet en tom yum-soep - en de 100-jarige Mbah Lindu, een van 's werelds oudste straatkoks die al meer dan 86 jaar dagelijks geniet.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.