• 9.384.639 stemmen

PEN15

PEN15 seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie PEN15? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van PEN15.

Het laatste bij ons bekende seizoen van PEN15 (Seizoen 2) dateert van 2020.

PEN15 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van PEN15? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over PEN15 seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

PEN15 Serie Informatie

PEN15 is een Komedie-serie uit 2019-2021. Geregisseerd door Sam Zvibleman met onder meer de acteurs Mutsuko Erskine, Taylor Nichols en Melora Walters .

PEN15 speelt zich af op de middelbare school in het echte leven. Maya Erskine and Anna Konkle spelen de 13 jaar oude versie van zichzelf, toen ze in 2000 de buitenbeentjes van de school waren. Omringd door echte dertienjarigen, die ervoor zorgen dat je beste dag in je leven een echte hel kan worden met één simpele potloodstreep.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,45 met in totaal 11 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.