Hostile Planet seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hostile Planet? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hostile Planet.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hostile Planet (Seizoen 1) dateert van 2019.
Hostile Planet Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hostile Planet? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hostile Planet seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hostile Planet Serie Informatie
Hostile Planet is een Documentaire-serie uit 2019. Geregisseerd door Guillermo Navarro met onder meer de acteurs en Bear Grylls .
Een baanbrekende serie die dieren in het wild toont in de meest vijandige omgevingen van de aarde. In zes afleveringen verkennen we de extreemste vormen van koude, warmte, vochtigheid, droogte, hoogte en diepte, en worden de buitengewone manieren onthuld waarop dieren zich hieraan hebben aangepast. De afgelopen veertig jaar is de wereld meer veranderd dan ooit tevoren, en is het een stuk zwaarder geworden in de natuur. Vaak gaat het over aanpassen of sterven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,83 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.