• 9.385.173 stemmen

7 Days Out

7 Days Out seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie 7 Days Out? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van 7 Days Out.

Het laatste bij ons bekende seizoen van 7 Days Out (Seizoen 1) dateert van 2018.

7 Days Out Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van 7 Days Out? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over 7 Days Out seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

7 Days Out Serie Informatie

7 Days Out is een Documentaire-serie uit 2018.

7 Days Out is getuige van de opwinding en het drama achter de schermen in de zeven dagen voorafgaand aan grote live-evenementen in de wereld van sport, mode, ruimtevaart en eten. Elke aflevering van de serie volgt een groot evenement, te beginnen met 7 dagen voordat organisatoren en werknemers de logistiek en details plannen voorafgaand aan het begin van het evenement. Aan bod komen onder andere de Kentucky Derby, Westminster Dog Show, League of Legends en de Haute Couture modeshow van Chanel.