• 9.385.294 stemmen

Geub

Geub seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Geub? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Geub.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Geub (Seizoen 1) dateert van 2019.

Geub Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Geub? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Geub seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Geub Serie Informatie

Geub is een Komedie-serie uit 2019. Geregisseerd door Jan Dircksens met onder meer de acteurs Derek de Lint, Vera Van Dooren en Philippe Geubels .

In Geub gaat de vrouw van een fictieve Philippe Geubels ervandoor met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst. Naast pensioengerechtigd, is William ook een bijna te sympathieke man die onmogelijk kwaad te krijgen lijkt. Al houdt dat Philippe niet tegen om geregeld toch eens een poging te ondernemen. Diep vernederd en depressief, valt Vlaanderens populairste komiek terug op zijn moeder Sonja, die hem bijstaat met raad en wasmanden vol gestreken goed. Verder bestaat Philippes entourage uit zijn vaste technicus Dikke Dirk en zijn beste vriend Pannenkoek. Zij doen wat ze kunnen om Philippe terug vrolijk te krijgen, maar veel is dat helaas niet.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 39 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.