• 9.385.182 stemmen

Hidden Palms

Hidden Palms seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hidden Palms? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Hidden Palms.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Hidden Palms (Seizoen 1) dateert van 2007.

Hidden Palms Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hidden Palms? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hidden Palms seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Hidden Palms Serie Informatie

Hidden Palms is een Drama / Mystery-serie uit 2007. Geregisseerd door Perry Lang met onder meer de acteurs Michael Cassidy, Taylor Handley en Amber Heard .

Johnny Miller was een gelukkige, goed aangepaste 15-jarige met goede cijfers en een ruime reeks sporttrofeeën tot de verschrikkelijke nacht een jaar geleden dat zijn vader zelfmoord pleegde. Nu woont Johnny in de surrealistische, zonovergoten stad Palm Springs met zijn moeder en haar nieuwe echtgenoot. Aan de buitenkant is Palm Springs een glinsterende paradijs van resorts, zwembaden, golfbanen en country clubs. Maar terwijl Johnny de geheimen leert die net onder de oppervlakte van deze schijnbaar typerende buurt liggen, worden hij en zijn familie gedwongen om de vraag te stellen: hoe goed ken je de mensen die vlak om de hoek wonen?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.