I Ship It seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie I Ship It? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van I Ship It.
Het laatste bij ons bekende seizoen van I Ship It (Seizoen 2) dateert van 2019.
I Ship It Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van I Ship It? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over I Ship It seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
I Ship It Serie Informatie
I Ship It is een Komedie / Muziek-serie uit 2016-2019. Geregisseerd door Yulin Kuang met onder meer de acteurs Marissa Cuevas, Jacqui Calloway en Ethan Peck .
Na een verwoestende breuk met haar geliefde vraagt Ella Spencer haar kamergenote en tevens beste vriend Tim om haar te helpen wraak te nemen op haar ex. De twee van hen, samen met een paar gedwongen co-assistenten, vormen een band met de hoop haar ex-vriendje te verslaan in de nerd-rock-wedstrijd Battle of the Bands. Echter, als ontluikende romances onder bandleden beginnen te escaleren, is Ella gedwongen om te kiezen tussen haar nieuw gevonden muzikaal succes en haar volgende relatie.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.