• 9.384.794 stemmen

Bring 'Em Back Alive

Bring 'Em Back Alive seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bring 'Em Back Alive? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Bring 'Em Back Alive.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Bring 'Em Back Alive (Seizoen 1) dateert van 1982.

Bring 'Em Back Alive Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bring 'Em Back Alive? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bring 'Em Back Alive seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Bring 'Em Back Alive Serie Informatie

Bring 'Em Back Alive is een Avontuur-serie uit 1982-1983. Geregisseerd door Peter H. Hunt met onder meer de acteurs Bruce Boxleitner, Clyde Kusatsu en Harvey Jason .

Het verhaal speelt zich af in Singapore in de periode rond 1930. Frank Buck is druk met het levend vangen van wilde dieren maar ook met politieke en detective-achtige zaken. Hij krijgt te maken met Gloria Marlowe, de knappe en ondernemende vice-consul die bij gevaarlijke missies regelmatig een beroep op hem doet, evenals Zijne Hoogheid, de sultan van Johore. Maar Frank hoeft het werk niet alleen te doen want hij krijgt hulp van zijn assistent Ali.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.