Orphan Black seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Orphan Black? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Orphan Black.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Orphan Black (Seizoen 5) dateert van 2017.
Orphan Black Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Orphan Black? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Orphan Black seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Orphan Black Serie Informatie
Orphan Black is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2013-2017. Geregisseerd door John Fawcett met onder meer de acteurs Tatiana Maslany, Dylan Bruce en Jordan Gavaris .
Sarah is altijd een buitenbeentje geweest. Ze heeft geen ouders, geen familie. Ze leeft op straat en komt aan geld door te stelen. Op een dag ziet ze een jonge vrouw op het treinperron die als twee druppels water op haar lijkt. Wanneer de vrouw zelfmoord pleegt, door voor de aankomende trein te springen, is Sarah in shock. Maar vervolgens ziet ze een kans, een uitweg voor haar problemen. Sarah neemt de identiteit aan van de overleden vrouw. Ineens heeft ze een leven, een woning, geld en zelfs een vriend. Maar dan doet ze een schokkende ontdekking: zij en de overleden jonge vrouw zijn klonen. Sarah raakt verwikkeld in een dodelijke samenzwering waarbij ze niemand kan vertrouwen. Zijn er meer zoals zij?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 338 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.